COMPTE ENRERA PER LA MARATÓ DE BARCELONA

0
344

L’últim acte informatiu abans del gran esdeveniment esportiu d’aquest diumenge, la Marató de Barcelona, s’ha celebrat aquest matí al Gran Hotel Havana. Autoritats i premsa han escoltat atentament les últimes dades d’interès relatives a la prova, que l’organització ha anat desglossant en un acte que ha comptat també, amb la presència d’ atletes d’elit i corredors significatius. Juan Porcar, conseller delegat de l’empresa organitzadora RPM Racing, ha destacat especialment el creixement que la prova està vivint els últims anys; “ La Marató representa un cop d’esperança molt gran, ja que el creixement de participants augmenta any rere any i això demostra l’ interès que la població demostra per aquest esport”. A continuació, Joël Laine, director de la Marató de Paris, s’ha mostrat satisfet per la sintonia establerta entre A.S.O, RPM Racing i l’Ajuntament de Barcelona; “ El creixement de la Marató de Barcelona, es deu entre d’altres motius, a la col·laboració exemplar entre l’ajuntament de la ciutat, A.S.O i RPM Racing. Entre tots treballem per millorar aquesta cursa tan a nivell esportiu com organitzatiu.”| Finalment, i després de la projecció de diversos vídeos referents a aspectes organitzatius, com la preparació de les anomenades “llebres” , el delegat d’esports de l’Ajuntament de Barcelona, Pere Alcober, ha tancat l’acte recordant la feina que s’ha fet per arribar a tenir una de les maratons més importants d’Europa; “ Fa uns anys, vam decidir treballar per aconseguir l’objectiu de portar a Barcelona la Marató que es mereix. Ara, gràcies a la feina conjunta entre A.S.O, RPM Racing i l’Ajuntament, ho estem aconseguint. La prova són els 9.702 corredors que sortiran al carrer aquest diumenge”.
Foto:
Juan Porcar, Joël Lainé, Arcadi Alibés, Miquel Pucurull, Rafa Jofresa, Hosea Kogei, Peter Korir, Pere Alcober i Alexandra Panayotou.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.