COMPTE ENRERA PER LA MARATÓ DE BARCELONA

0
404

L’últim acte informatiu abans del gran esdeveniment esportiu d’aquest diumenge, la Marató de Barcelona, s’ha celebrat aquest matí al Gran Hotel Havana. Autoritats i premsa han escoltat atentament les últimes dades d’interès relatives a la prova, que l’organització ha anat desglossant en un acte que ha comptat també, amb la presència d’ atletes d’elit i corredors significatius. Juan Porcar, conseller delegat de l’empresa organitzadora RPM Racing, ha destacat especialment el creixement que la prova està vivint els últims anys; “ La Marató representa un cop d’esperança molt gran, ja que el creixement de participants augmenta any rere any i això demostra l’ interès que la població demostra per aquest esport”. A continuació, Joël Laine, director de la Marató de Paris, s’ha mostrat satisfet per la sintonia establerta entre A.S.O, RPM Racing i l’Ajuntament de Barcelona; “ El creixement de la Marató de Barcelona, es deu entre d’altres motius, a la col·laboració exemplar entre l’ajuntament de la ciutat, A.S.O i RPM Racing. Entre tots treballem per millorar aquesta cursa tan a nivell esportiu com organitzatiu.”| Finalment, i després de la projecció de diversos vídeos referents a aspectes organitzatius, com la preparació de les anomenades “llebres” , el delegat d’esports de l’Ajuntament de Barcelona, Pere Alcober, ha tancat l’acte recordant la feina que s’ha fet per arribar a tenir una de les maratons més importants d’Europa; “ Fa uns anys, vam decidir treballar per aconseguir l’objectiu de portar a Barcelona la Marató que es mereix. Ara, gràcies a la feina conjunta entre A.S.O, RPM Racing i l’Ajuntament, ho estem aconseguint. La prova són els 9.702 corredors que sortiran al carrer aquest diumenge”.
Foto:
Juan Porcar, Joël Lainé, Arcadi Alibés, Miquel Pucurull, Rafa Jofresa, Hosea Kogei, Peter Korir, Pere Alcober i Alexandra Panayotou.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.