6º Cursa Atlètica Vila d\’Esparreguera

0
582

Per estirar les cames després de la Marató l\’Eva ens recomana aquesta Cursa a Esparraguera.
L\’ADF organitza la sisena cursa atlètica Vila d\’Esparreguera el dia 8 de març del 2009. Es tracta d\’una cursa de 10 Kms en asfalt oberta a tothom. La cursa tindrà un recorregut semblant al de l\’any anterior amb sortida i arribada al pavelló municipal. L\’hora de sortira serà a les 10:30 hores. El cronometratge serà amb xip groc o xip blanc de l\’organització Champion Chip. Les inscripcions es tancaran el 6 de març de 2009 o a l\’arribar a 550 inscrits. A tot participant se li lliurarà una bossa amb diversos obsequis, entre els quals una dessuadora.
Inscripcions.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.