VINE A CORRER EL QUART DE MARATÓ DE TÀRREGA

0
472

La cita ja s\’atança. El diumenge 10 de maig es celebrarà a la nostra ciutat una nova edició del Quart i Mitjà Marató Ciutat de Tàrrega-2n Memorial Eduard Garcia Piqué. Com ja sabeu aquesta es una doble cursa: d\’una banda un recorregut de 10 kilometres i pocs metres i de l\’altra el recorregut per una distància de més de 21 kilometres. La cursa ens portarà per indrets fantàstics de la comarca de l\’Urgell, en una època esplendida per gaudir del paisatge que ens deixa veure el nostre territori mes proper.| L\’edició d\’aquest any 2009 presentarà importants novetats en el circuit, ja que estem preparant un recorregut per la Mitja Marató més ràpid, que permetrà obtindre millor marca als participants, pero la novetat més important es la presentació del programa TU POTS!!!. TU POTS!!! consisteix en la creació d\’entrenaments personalitzats per a totes aquelles persones que desitgin correr el Quart de Marató (10,5 km) i no estiguin entrenats. Aquest programa d\’entrenament \”a la carta\” es fa a partir d\’un esquema individual de cada participant i comença amb el nivell principiant, que combinarà el caminar i el correr fins a asolir el nivell òptim per a que es la persona pugui finalitzar la cursa del maig amb garanties. TU POTS!!! es celebrarà dos cops per setmana, els dimecres a les 20:30 del vespre, des del \”Pati\” i els diumenges a les 10:30 del dematí al parc de Sant Eloi. Aquest curs estarà impartit i supervisat per atletes del 100 x100 fondistes de Tàrrrega amb amplia experiencia en curses d\’aquesta distància. La data d\’inici del curs serà el dia 1 de març i per inscriure\’s ho podeu fer al telefon 618069309 o a l\’email club100x100@yahoo.es. Un dels trets més importants del curs es el seu preu…GRATIS!!!! No tens excusa per córrer, vine i entrena\’t amb nosaltres!!!!! Més info: www.ca100x100.com

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.