S\’ACABEN LES INSCRIPCIONS DE LA MITJA MARATÓ

0
455

L\’organització anuncia que només resten 100 dorsals. L\’1 de març n\’activarà 200 més! Consulta la llista de premiats amb un cap de setmana d\’hotel a Calella. A falta de 3 setmanes per a la celebració de la MITJA MARATÓ COSTA DE BARCELONA-MARESME, l\’organització anuncia que està a punt d\’acabar els 1000 dorsals que s\’habia proposat omplir. Entre tots els inscrits, abans del 15 de febrer (aquesta data inclosa), s\’ha sortejat 10 caps de setmana d\’hotel a Calella. L\’agència de viatges oficial de l\’esdeveniment es posarà en contacte amb els premiats, la propera setmana, que són els següents: VICENÇ NAVARRO (Barcelona) / ROBERT LURI (Barcelona) / JORGE COROMINAS (Barcelona) / SERGIO GARCIA (Bigues i Riells) / ALEX AROZAMENA (Tordera) / VICTOR GARRELL (Arenys de Munt) / SERGI SERRA (Argentona) / SANTOS LUQUIN (Barcelona) / SANTI CASAS (Barcelona) / MARC GUBAU (Vilassar de Mar)| La comissió organitzadora ja ha previst posar 200 dorsals més a la venda, aquests seran a un preu de 18 euros (19 sense xip) i s\’activaran l\’1 de març, preveient que es puguin esgotar en menys d\’una setmana. Aquesta 1a edició superarà els 1000 inscrits, per tant, l\’organització ja pensa en que la infraestructura de la prova pugui acollir prop de 2000 inscrits en la 2a edició.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.