HA MORT JAUME GUIXÀ

0
621

3 vegades Campió d\’Espanya de Marató
El passat dissabte 21 de febrer va morir Jaume Guixà Vallès a l\’edat de 85 anys a Rubí. Atleta vinculat a Rubí des dels 19 anys, va desenvolupar la seva carrera esportiva primer al RCD Español i després al FC Barcelona. Va ser Campió d\’Espanya de Marató l\’any 1955 a Barcelona, i el 1960 i 1962 a Zaragoza. Com a Internacional, va participar 6 vegades al Cros de les Nacions aconseguint com a millor registre el 26è lloc l\’any 1950 a Brusel·les. La Federació Catalana d\’Atletisme vol manifestar el seu condol als seus familiars i amics, així com a tot l\’atletisme en general per aquesta pèrdua irreparable de l\’esport català i espanyol.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.