CAMPIONAT D\’ESPANYA EN PISTA COBERTA

0
347

Setze Medalles pels Atletes Catalans
Aquest cap de setmana, 21 i 22 de febrer, s\’ha disputat el Campionat d\’Espanya Absolut en Pista Coberta a Sevilla. Els atletes catalans han aconseguit un balanç de setze medalles, el doble de les aconseguides l\’edició passada a València. Tres han estat els títols, sis medalles d\’argent i set de bronze. Jackson Quiñonez (FCB) ha revalidat el títol als 60 m tanques amb un bon temps de 7”66, Natàlia Rodríguez (CGT) ha batut el Rècord dels Campionats als 1500 metres amb un temps de 4\’12”22, i el jove Albert Vélez (FCB) aconsegueix el seu primer títol absolut en perxa amb 5,30 metres. Tant en perxa masculina com als 1500 m femenins s\’ha aconseguit el doblet, ja que han quedat en segona posició Igor Bichkov (PChJ) que ha saltat 5,20 metres, i Eva Arias (VTiM) amb 4\’16”16. També han guanyat la plata Laia Forcadell (ISS-L\’H) als 400 m amb un temps de 54”91, Irache Quintanal (FCB) en pes amb un millor tir de 15,95 m, Andrea Díez (FCB) als 200 metres amb 24,50, i Cristina Bàrcena (FCB) al pentatló que amb una puntuació de 4.232 punts s\’ha quedat a només dos punts de batre el rècord de Catalunya absolut.
Resultats Oficials. | Les medalles de bronze han estat per a Cristina Sanz (FCB) als 200 m amb 24”66, Anna Ma. Pinero (FCB) en perxa amb 4,00 metres, Pau Fradera (FCB) als 200 metres amb 21”89, Marc Orozco (FCB) als 400 m amb 48”95, Miguel Quesada (JAS) als 800 m amb 1\’51”17, Mari Carmen Gonzàlez (CA Laietània) als 800m amb 2\’07”10, i Sílvia Riba (CA Vic) que ha quedat tercera en salt llargada amb 5,93 metres, i quarta als 60 m llisos amb el mateix temps que la tercera classificada, 7”50.| A la classificació del medaller per clubs el Futbol Club Barcelona ha quedat en segona posició amb un total d\’12 medalles, les mateixes que el primer classificat el València Terra i Mar, però aquest ha obtingut més ors.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.