1ª Cursa Nocturna dels Mussols a Sant Quirze del Vallès

0
493

Dissabte dia 14 de març a les 19:30 hores
El Club Excursionista Sant Quirze del Vallès, organitza la primera edició d’aquesta cursa de muntanya, amb una participació limitada a 250 participants. La particularitat d’aquesta es que serà una cursa nocturna, el recorregut de la qual transcorre per la Serra de Galliners, sempre dintre del terme municipal de Sant Quirze del Vallès (Vallès Occidental), per pistes de terra i corriols de muntanya. La cursa tindrà caràcter “Open”, i amb la inscripció de 12 euros tots els participants rebran d’obsequi, un Frontal i 1 Buff amb visera, a més d’altres regals cedits pels patrocinadors, dintre de la bossa del corredor.| El reglament és molt simple, però cal destacar-ne com a més important que serà obligatori portar frontal, i tenir en compte que en tant que la prova és nocturna i hivernal, es recomana dur malla llarga, samarreta de màniga llarga, gorra i guants, i paravent o impermeable, ja que si les condicions meteorològiques són adverses, l’organització pot exigir que part o tot aquest material sigui obligatori per prendre la sortida. L’organització tindrà previstos durant la cursa 2 punts d’avituallament líquid, en els km 5 i 7 aproximadament, a més d’una botifarrada a l’arribada. Abans que es faci focs, pels més joves també hi haurà altres competicions més curtes, amb distàncies de 500m, 2000m i 3000m (segons categories), que és disputaran a partir de les 18:15h. Hi haurà classificacions masculina i femenina, Absoluta, Majors de 40 anys, i un premi especial pel primer atleta local. Pel que fa a les categories infantils: cursa de 500m pels nens i nenes nascuts del 1998 al 2001, la cursa de 2000m pels nascuts del 1997 al 1995, i finalment la cursa de 3000m pels nascuts del 1994 al 1992. Més informació, reglament, recorreguts, i inscripcions “on line”, visitant la pàgina web de la cursa: http://sites.google.com/site/1acursanocturnadelmussol2009, o als telèfons d’informació 93 721 24 89 – 637 502 272, també podeu demanar informació a l’adreça electrònica: cursadelmussol@yahoo.es.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.