SONIA GODALL I RICARD PARELLADA, D’ISS – L’Hospitalet, CAMPIONS DE CATALUNYA DE LLANÇAMENTS D’HIVERN A BARCELONA.

0
1682

Aquest matí s’ha disputat a l’Estadi Municipal “Joan Serrahima de Barcelona” el Campionat de Catalunya de Llançament d’Hivern amb una bona actuació dels atletes d’ISS – L’Hospitalet. Sonia Godall i Ricard Parellada s’han proclamat Campions de Catalunya per cinquena vegada consecutiva en llançament del disc i en llançament de la javelina respectivament, malgrat tot aquest és el vuitè títol de Campiona per una de les capitanes d’ISS – L’Hospitalet. Sots – campionat de Catalunya per Anna Gallofré en llançament del disc i llocs de finalistes per Laura Rey, quarta en llançament del martell, Jordi Nielsen, cinquè també en martell i per Domingo Sánchez i Elena Martínez en llançament del disc.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.