SONIA GODALL I RICARD PARELLADA, D’ISS – L’Hospitalet, CAMPIONS DE CATALUNYA DE LLANÇAMENTS D’HIVERN A BARCELONA.

0
2299

Aquest matí s’ha disputat a l’Estadi Municipal “Joan Serrahima de Barcelona” el Campionat de Catalunya de Llançament d’Hivern amb una bona actuació dels atletes d’ISS – L’Hospitalet. Sonia Godall i Ricard Parellada s’han proclamat Campions de Catalunya per cinquena vegada consecutiva en llançament del disc i en llançament de la javelina respectivament, malgrat tot aquest és el vuitè títol de Campiona per una de les capitanes d’ISS – L’Hospitalet. Sots – campionat de Catalunya per Anna Gallofré en llançament del disc i llocs de finalistes per Laura Rey, quarta en llançament del martell, Jordi Nielsen, cinquè també en martell i per Domingo Sánchez i Elena Martínez en llançament del disc.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.