Omar Oughzes i Angelina Miró s\’imposen a la 21a Mitja Marató de Balaguer

0
250

Aquest diumenge s\’ha celebrat la 21a edició de la Mitja Maragó de Balaguer, que enguany ha establert el seu rècord de participants amb 550 atletes inscrits. La victòria ha estat per a Omar Oughzes, del club Racing Cervera, amb un crono d\’1.10.34 segons. Darrere seu han arribat Marco Pérez i Josep Maria Pijuan. En categoria femenina, el triomf ha estat per a Angelina Miró, del Medilast Lleida, amb un temps d\’1.26.34. Segona ha estat l\’atleta local Toni Hermoso i tercera, Núria Prats.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.