CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL, CADET i JUVENIL EN PISTA COBERTA

0
314

Aquest cap de setmana, s\’han celebrat els Campionats de Catalunya en Pista Coberta de les categories infantil, cadet i juvenil a Vilafranca del Penedès. Al campionat infantil, que es va celebrar el dissabte en jornada matinal, s\’han batut quatre Rècords de Catalunya, tres individuals i un de relleus. Mar Vico (ISS-L\’H) ha saltat 1,51 m en alçada femenina, Aleix Pi (CA Calella) 3,15 m en salt amb perxa masculí, Joan D. Lluch (CE Universitari) llançat 11,83 m en pes, i l\’equip del Club Muntanyenc de Sant Cugat (Bestue, Cerrada, Gispert, i Talarn) ha batut el dels 4X200 metres femenins amb 1\’54”52.| El dissabte a la tarda i el diumenge s\’han celebrat conjuntament els campionats cadet i juvenil. A la categoria cadet el gran protagonista ha estat Sergio Acera (CA Nou Barris) que ha batut el Rècord de Catalunya de sal de llargada amb 6,69 m i el Rècord dels Campionats del 60 m llisos amb 7”23. A la categoria juvenil s\’han batut dos Rècords dels Campionats a càrrec d\’Arnau Erta (FCB) als 60 m tanques amb 7”99, i Alba Casanovas (CA Manresa) als 400 metres amb 57”83.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.