CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL, CADET i JUVENIL EN PISTA COBERTA

0
589

Aquest cap de setmana, s\’han celebrat els Campionats de Catalunya en Pista Coberta de les categories infantil, cadet i juvenil a Vilafranca del Penedès. Al campionat infantil, que es va celebrar el dissabte en jornada matinal, s\’han batut quatre Rècords de Catalunya, tres individuals i un de relleus. Mar Vico (ISS-L\’H) ha saltat 1,51 m en alçada femenina, Aleix Pi (CA Calella) 3,15 m en salt amb perxa masculí, Joan D. Lluch (CE Universitari) llançat 11,83 m en pes, i l\’equip del Club Muntanyenc de Sant Cugat (Bestue, Cerrada, Gispert, i Talarn) ha batut el dels 4X200 metres femenins amb 1\’54”52.| El dissabte a la tarda i el diumenge s\’han celebrat conjuntament els campionats cadet i juvenil. A la categoria cadet el gran protagonista ha estat Sergio Acera (CA Nou Barris) que ha batut el Rècord de Catalunya de sal de llargada amb 6,69 m i el Rècord dels Campionats del 60 m llisos amb 7”23. A la categoria juvenil s\’han batut dos Rècords dels Campionats a càrrec d\’Arnau Erta (FCB) als 60 m tanques amb 7”99, i Alba Casanovas (CA Manresa) als 400 metres amb 57”83.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.