CAMPIONAT DE CATALUNYA DE LLANÇAMENTS D\’HIVERN

0
306

Aquest diumenge s\’ha celebrat la dissetena edició del Campionat de Catalunya de Llançaments d\’Hivern a l\’Estadi Joan Serrahima de Barcelona. Cal destacar la prova de llançament de martell, on Berta Castells (VtiM) ha aconseguit el títol amb un bon registre de 65,97 metres, i la jove Laura Redondo (FCB) ha quedat segona millorant la seva marca personal amb 62,00 metres. També cal destacar els 67,75 m de Ricard Parellada (ISS-L\’H) en javelina, i els 46,29 m de Sònia Godall (ISS-L\’H) en disc. RESULTATS.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.