ALEIX PI ES PENJA DUES MEDALLES I ASSOLEIX UN RÈCORD DE CATALUNYA EN PERXA

0
335

Fantàstica actuació de l\’infantil ALEIX PI als Campionats de Catalunya en Pista Coberta, en els que es va penjar dues medalles, una d\’or a la Perxa i una de bronze als 60 m.t., a la primera amb Rècord de Catalunya inclòs. La marca anterior era de 2,65 m i l\’atleta del Club d\’Atletisme Calella va volar fins els 3,15 m. En infantils, també, va caure una altre medalla pel Calella, la de Lluis Montull als 2000 m.ll., essent 3r.| Pel que fa a les actuacions de les altres dues categories, cadet i juvenil, que també tenien les Finals aquest cap de setmana, cal destacar els 4ts llocs de: 4×200 Juvenil Femení / Alba Duran-Sara Ortiz-Sara Ruscalleda- Mònica Santos (1\’54\”58) 60 m.ll. Juvenil Femení / Mònica Santos (8\’14\”) * A només 7 centèssimes de la medalla. I en cadets, Núria Carnicero, que va ser 5a en els 300 m.ll. va quedar a només 2 dècimes de la mínima estatal.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.