ALEIX PI ES PENJA DUES MEDALLES I ASSOLEIX UN RÈCORD DE CATALUNYA EN PERXA

0
448

Fantàstica actuació de l\’infantil ALEIX PI als Campionats de Catalunya en Pista Coberta, en els que es va penjar dues medalles, una d\’or a la Perxa i una de bronze als 60 m.t., a la primera amb Rècord de Catalunya inclòs. La marca anterior era de 2,65 m i l\’atleta del Club d\’Atletisme Calella va volar fins els 3,15 m. En infantils, també, va caure una altre medalla pel Calella, la de Lluis Montull als 2000 m.ll., essent 3r.| Pel que fa a les actuacions de les altres dues categories, cadet i juvenil, que també tenien les Finals aquest cap de setmana, cal destacar els 4ts llocs de: 4×200 Juvenil Femení / Alba Duran-Sara Ortiz-Sara Ruscalleda- Mònica Santos (1\’54\”58) 60 m.ll. Juvenil Femení / Mònica Santos (8\’14\”) * A només 7 centèssimes de la medalla. I en cadets, Núria Carnicero, que va ser 5a en els 300 m.ll. va quedar a només 2 dècimes de la mínima estatal.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.