La Mitja Montornès i José Ríos renoven el seu compromís amb l\’Hospital de Granollers.

0
461

Tota la recaptació de la Mini Solidària i el premi que pugui aconseguir Ríos a la Mitja aniran destinats a l\’àrea de pediatria.
El dijous 12 de febrer a la tarda, els representants de la FHAG i de la Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca van signar la pròrroga del conveni de col·laboració subscrit l\’any passat pel qual l\’organització de la Mitja fa donació de tota la recaptació de la Mini Marató Solidària. L\’Hospital va adquirir amb els diners dues butaques amb fre de posicions per tal de fer més confortable l\’estada dels acompanyants dels infants ingressats a l\’àrea de pediatria.| José Ríos, tercer classificat de la mitja del 2008, també va donar el seu premi per aquesta causa. L\’atleta olímpic ha manifestat el seu desig de repetir l\’experiència aquest any i afegir el seu premi, en cas d\’aconseguir-ho, a la donació. A l\’acte van ser presents, a més de Ríos, el Sr. director de l\’Observatori per la Salut Carles Vallbona, Sr. Carles Pla, la Sra. Anna Pareja, Cap d\’Àrea d\’Infermeria de Pediatria i el Sr. Pascual López, director de Cursa de la Mitja. El conveni de la Mitja amb l\’Hospital de Granollers inclou la col·laboració del personal mèdic del centre pel dispositiu sanitari de la Mitja Montornès, que serà coordinat entre la Creu Roja de Granollers i el personal hospitalari, amb un desplegament de 30 persones i 8 vehicles sanitaris, entre ambulàncies, clíniques mòbils, etc. Les inscripcions a la Mini Solidària de Montornès són a la venda per 3 euros i tenen un límit de 400 participants. Les curses, dividides en diferents distàncies i categories segons les edats, tindran lloc el dissabte 28 de març a la tarda a la Plaça Picasso de Montornès del Vallès. Els punts de venda, únicament presencials, són els mateixos que la Mitja i a més a la llibreria Nati de La Roca del Vallès, el pavelló d\’esports de Vilanova del Vallès i a Ràpid la Quintana de Montmeló. La Mitja i als 5km. van esgotar inscripcions abans d\’acabar gener, en nomès 10 dies des de la posada a la venda. En total, l\’organització ha inscrit ja 3150 atletes entre les dues curses, superant un any més el rècord d\’inscrits. Tots els atletes rebran una samarreta tècnica i un lot de productes per gentilessa de Henkel i la resta de col·laboradors de la cursa. més informació: www.mitjamontornes.com

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.