Entra al web ciutadà de la Marató

0
387

En aquesta pàgina web s\’hi podran trobar totes les dades d\’interès sobre aquest esdeveniment esportiu; les últimes notícies i novetats per gaudir-lo de ple; i totes les afectacions quilòmetre a quilòmetre del seu recorregut, així com també informació sobre tots els punts d\’animació i les seves activitats
El proper 1 de març, a partir de les 8.30 hores del matí, la ciutat s’omplirà altra vegada de maratonians disposats a recórrer més de 42 quilòmetres a través dels principals carrers de la ciutat. No obstant, l’organització vol que, acompanyant als milers de corredors i corredores que s’han apuntat a aquest gran esdeveniment esportiu, els carrers s’omplin també de milers de ciutadans i ciutadanes decidits a animar la gran gesta dels maratonians i gaudir de totes les activitats que s’han programat per a la matinal atlètica. | Per aquest motiu, i per tal que tant els corredors com el públic gaudeixin al màxim d’aquesta prova esportiva de fons, es recomana consultar el web ciutadà de la Marató de Barcelona 2009. En aquest web s’hi trobarà tota la informació sobre el recorregut, la faceta solidària i ecològica de la prova, així com totes les novetats en matèria d’atenció al corredor i de la Marató Expo, i consells pràctics per gaudir al màxim de la jornada. Per altra banda, es podran consultar totes les afectacions de la circulació, quilòmetre a quilòmetre, els indrets d’interès turístic i cultural que hi ha al llarg del recorregut, i una descripció detallada de la ubicació i totes les activitats que es duran a terme als 24 punts d’animació (el doble d’espais que l’any passat), i dels punts d’avituallament i d’esponges, ubicacions ideals per a veure de ben a prop als esforçats atletes. No et despistis i consulta ara mateix el web ciutadà de la Marató de Barcelona 2009.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.