CURS PER ACCEDIR A JUTGE TERRITORIAL D\’ATLETISME

0
369

El proper mes de març el Comitè de Jutges de la Federació Catalana d\’Atletisme realitza el ja habitual curs anual per titular Jutges Territorials que enguany es farà en dos seus Barcelona i Reus. Els requisits per presentar-se a aquest curs són tenir una edat mínima de 16 anys i que els aspirants que aprovin el Curs i que siguin Directius de Clubs, Entrenadors o Atletes, amb llicència federativa, no podran actuar en els Jurats que controlin competicions on hi participin els seus corresponents Clubs com a tals.| Els temaris d\’aquest curs seran impartits els dies 7 i 14 de març en jornades de matí i tarda realizant-se l\’examen el 21 de març en sessió de tarda. Les inscripcions es poden realitzar fins el dia 6 de març al Comitè de Jutges de la Federació.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.