Mitja Marató \”Costa de Barcelona-Maresme\”

0
520

711 INSCRITS ENTREN EN EL SORTEIG D\’UN DELS 10 CAPS DE SETMANA D\’HOTEL
711 persones han formalitzat la seva inscripció a la MITJA MARATÓ COSTA DE BARCELONA-MARESME abans del 15 de febrer, i entraran en el SORTEIG d\’una de les 10 estades d\’hotel a Calella, pel mateix cap de setmana de la prova. Aquesta setmana es farà pública la llista de premiats. L\’organització, que tancarà inscripcions a l\’arribar els 1000 dorsals, ha facilitat dos punts presencials com a suport per a formalitzar el procés on-line, aquests dos punts són els següents: al Maresme, la botiga CP RUNNING; i a Barcelona, la botiga RUNNERSWORLD, en ambdues opcions el pagament es podrà fer en metàl·lic.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.