CAMPIONAT DE CATALUNYA PROMESA EN PISTA COBERTA

0
309

Aquest diumenge s\’ha celebrat el Campionat de Catalunya promesa en Pista Coberta en l\’edició número catorze a Vilafranca del Penedès. S\’han batut quatre rècords dels campionats i també podem destacar algunes actuacions d\’interès. En homes, Marc Orozco (FCB) ha marcat 21”78 als 200 metres, Pau Fradera (FCB) 49”29 als 400 m, Oriol Bonet (ISS-L\’H) ha batut el rècord dels campionats als 800 m amb 1\’53”61, igual que Igor Bychkov (PdC) en perxa amb un salt de 5,20 metres.| En dones, podem destacar a Sílvia Riba (CA Vic) que ha vençut els 60 m llisos amb 7”73, i el salt de llargada amb 5,91 metres que significa un nou rècord dels campionats. Andrea Díez (FCB) també l\’ha batut als 200 metres amb una marca de 24”72.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.