CARMEN SÁNCHEZ I JESICA SOTO, D’ISS – L’Hospitalet, CAMPIONES D’ESPANYA JÚNIOR EN PISTA COBERTA A DONOSTIA.

0
2530

Sots – campionats per Lamin Janneh i Ana Chico.
Gran actuació dels atletes d’ISS – L’Hospitalet al Campionat d’Espanya Júnior que s’ha disputat aquest cap de setmana al “Velódromo de Anoeta” de Donostia. Quatre medalles ha estat el bagatge final dels riberencs. Títols de Campiones d’Espanya per Carmen Sánchez en 200 metres llisos i per Jesica Soto en salt amb perxa, en aquest cas el triomf ha estat molt complicat ja que porta gairebé tot l’hivern lesionada del genoll, malgrat tot ha demostrat que és una gran competidora i ha vençut amb 3m55. Anna Maria Chico ha demostrat que és una corredora de Campionats, malgrat que semblava que no arribava a terres basques en les seves millors condiciones ha sabut llegir la cursa amb molta intel·ligència i en uns darrers 80 metres explosius ha assolit el sots – campionat d’Espanya de 800 metres llisos.| Lamin Janneh (a la foto) ha aprofitat el seu darrer salt per passar de quart a segon a la prova de triple salt amb una millor marca de 14m94. El nombre de medalles hauria pogut millor si Alex Puchol no hagués patit una estrebada muscular als bessons a la darrera recta de la prova de 200 metres llisos quant lluitava per les medalles. Marc de Manuel ha tingut també una molt bona actuació al assolir una brillant quarta posició a la prova de 800 metres llisos.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.