TRES RÈCORDS DE CATALUNYA AL MITING DE VALÈNCIA

0
298

Natàlia Rodríguez (CG Tarragona) ha batut el Rècord de Catalunya Absolut en pista coberta de 1.500 m amb una marca de 4\’08”24 durant la celebració de la Reunió Internacional Ciudad de València el passat dissabte 14 al Palau Velòdrom Lluís Puig de València. També Anna Mª Pinero (VTiM) va igualar el de salt amb perxa amb un salt de 4,10 metres, i per últim, destacar el Rècord de Catalunya Juvenil que va marcar Arnau Erta (FCB) als 60 metres tanques amb una marca de 7”96.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.