José Navarro García: rècord d’Espanya Veterà de Mitja Marató

0
2562

L’atleta veterà del Club California Sport (Terrassa) José Navarro García, actual campió d’Espanya de Mitja Marató (categoria Veterans M-50) i diverses vegades campió mundial i europeu per Equips amb la selecció espanyola de veterans, ha establert un nou rècord d’Espanya de Mitja Marató en Veterans M-50 (50 a 54 anys). Navarro ha aconseguit el rècord a la Mitja Marató de Barcelona, disputada el 8 de febrer de 2009. El registre de 1h12:09 supleix l’anterior rècord d’Espanya d’1h12:26 de José Manuel González Martínez. José Navarro també ha batut fins a quatre ocasions el rècord de Catalunya de Mitja Marató de la seva categoria en la present temporada. Només finalitzada la cursa, va mostrar la seva satisfacció pel resultat, què també el situarà entre els primers llocs del Rànking Mundial 2009 de l’especialitat.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.