INSCRIU-TE ABANS DEL 15 DE FEBRER A LA MITJA DEL MARESME I GUANYA UN DELS 10 CAPS DE SETMANA D’HOTEL

0
2167

La MITJA MARATÓ COSTA DE BARCELONA-MARESME, prova que es celebrarà el proper diumenge, 15 de març de 2009, ja ha cobert el 50 % de les seves inscripcions on-line disponibles. Tots els esportistes que omplin el formulari on-line, fins aquest proper diumenge, 15 de febrer, optaran a una de les 10 estades per a 2 persones en un hotel de Calella, pel mateix cap de setmana de la prova. Les persones premiades, i els atletes que vulguin recollir el dorsal el dia abans, podran gaudir de la Fira del Corredor que es prepararà al carrer Església, dissabte 14 de març, en horari de 4 a 8 de la tarda. | Els drets d’inscripció són de 15 euros (14 euros amb xip groc) i per reservar el dorsal s’ha d’omplir el formulari on-line que hi ha a la pàgina oficial de la prova www.gesport.cat/mitjamaresme. Només queden 500 dorsals disponibles que es lliuraran per rigorós ordre d’inscripció.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.