CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MARXA

0
448

Beatriz Pascual i Jesús Àngel Garcia, Campions
Aquest diumenge 8 de febrer s\’ha celebrat el Campionat de Catalunya de Marxa Atlètica en Ruta a El Prat del Llobregat, organitzat pel el Club Pratenc Associació d\’Atletisme amb el suport de l\’Ajuntament la Ciutat. Beatriz Pascual (VTiM) i Jesus Angel Garcia Bragado (C Isabel II) s\’han proclamat Campions d\’aquesta setanta-setena edició.| Beatriz Pascual ha revalidat el títol aconseguit la temporada passada al mateix escenari amb un temps de 1h36\’56, i amb aquest ja són cinc els títols autonòmics en ruta. La medalla de plata ha estat per l\’Alba Sànchez (MS Lleida) que ha fet 1h45\’52, i en tercera posició s\’ha classificat Raquel Gonzàlez (AAC) amb un temps de 1h50\’39. En homes, Jesús Àngel García Bagado (CI II) s\’ha imposat amb un temps de 1h28\’53, en segona posició ha entrat Ferran Collados (FCB) amb 1h31\’20, i en tercera David Sánchez (MS Lleida) amb 1h31\’56.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.