Marató de Barcelona

0
314

Aquest any té novetats relatives a la superfície i quantitat d’ expositors
La Marató Expo té aquest any novetats relatives a la superfície i quantitat d’ expositors. Passarem d’ocupar un sol pavelló de la fira (el nº6), a doblar l’espai (pavellons 6 i 7), degut a l’augment de participants a la prova i d’expositors, la qual cosa ens situarà com el primer saló comercial de l’esport a Espanya. Entre els expositors principals hem de destacar la presència, a més a més dels patrocinadors principals (Mizuno i La Caixa) així com el patrocinador institucional (Ajuntament de Barcelona), les principals marques i establiments comercials esportius del país, així com un gran número de companyies de dietètica i salut enfocades als esportistes. | L’altre aspecte a ressaltar és la voluntat de la Expo de convertir-se en un fòrum de trobada de tots aquells professionals (metges, podòlegs, fisioterapeutes, etc…) per compartir i difondre tots aquells avanços científics, que contribueixen de forma decisiva a que la gent pugui desenvolupar una activitat esportiva, segura i saludable.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.