Marató de Barcelona

0
476

Aquest any té novetats relatives a la superfície i quantitat d’ expositors
La Marató Expo té aquest any novetats relatives a la superfície i quantitat d’ expositors. Passarem d’ocupar un sol pavelló de la fira (el nº6), a doblar l’espai (pavellons 6 i 7), degut a l’augment de participants a la prova i d’expositors, la qual cosa ens situarà com el primer saló comercial de l’esport a Espanya. Entre els expositors principals hem de destacar la presència, a més a més dels patrocinadors principals (Mizuno i La Caixa) així com el patrocinador institucional (Ajuntament de Barcelona), les principals marques i establiments comercials esportius del país, així com un gran número de companyies de dietètica i salut enfocades als esportistes. | L’altre aspecte a ressaltar és la voluntat de la Expo de convertir-se en un fòrum de trobada de tots aquells professionals (metges, podòlegs, fisioterapeutes, etc…) per compartir i difondre tots aquells avanços científics, que contribueixen de forma decisiva a que la gent pugui desenvolupar una activitat esportiva, segura i saludable.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.