JOSEP AGUSTÍ CAMATS I DOMINGO SÁNCHEZ, D’ISS – L’Hospitalet, CAMPIONS DE CATALUNYA VETERANS EN LLANÇAMENT DEL PES A VILAFRANCA.

0
2793

Gran paper el realitzat pels atletes veterans d’ISS – L’Hospitalet, Josep Agustí Camats i Domingo Sánchez, al Campionat de Catalunya de Veterans en Pista Coberta disputat ahir dissabte al “Pavelló Firal del Vi” de Vilafranca del Penedès. Domingo Sánchez continua dominant el llançament de pes en pista coberta de forma aclaparadora i ahir va debutar a la categoria de M50 fent el mateix que havia fet els darrers quatre anys a la categoria M45, es a dir assolint el títol de Campió de Catalunya amb uns interessants 12m59.1 Per la seva banda Josep Agustí Camats (foto)també ha estrenat categoria, M40, i a l’igual que el seu company a ISS – L’Hospitalet ha vençut amb la seva millor marca de la temporada amb 13m35.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.