CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CROS

0
336

Ayad Lamdassem i Rosa Mª Morató, Campions
Aquest diumenge 8 de febrer s’ha disputat el 89è. Campionat de Catalunya Absolut de Cros Individual i per Clubs, organitzat pel Club Atletisme Canovelles i l\’Ajuntament de la Ciutat. *Ayad Lamdassem *(A Piélagos) i *Rosa Maria Morató *(VTIM) s\’han proclamat campions autonòmics en una esplèndida matinal atlètica, i amb un magnífic circuit que es caracteritzava par la seva duresa. També s’ha de destacar l’alta participació a les categories de promoció i la presència de totes les figures catalanes del moment.| *Amb aquesta victòria, Rosa Maria Morató *(VTIM) aconsegueix el seu quart títol autonòmic de cros, *Ja**cqueline Martín *(FCB) s’ha classificat en segona posició, i l’anterior campiona, *Judit Pla* (FCB) ha quedat tercera. En homes, *Ayad Lamdassem *(A Piélagos) aconsegueix el seu primer títol trencant la ratxa de victòries de *Carles Castillejo **(Adidas) **que ha entrat segon, i el bronze ha estat per José Ríos* (CA Manresa). Els títol de clubs ha estat pel *Futbol Club Barcelona* tant en la categoria masculina com en la femenina. Al pòdium per equips l’han acompanyat l’*ISS-L’Hospitalet *i el *CA Manresa*, en dones, i el *CA Manresa *i el* CA Montornès* en homes.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.