CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CROS

0
496

Ayad Lamdassem i Rosa Mª Morató, Campions
Aquest diumenge 8 de febrer s’ha disputat el 89è. Campionat de Catalunya Absolut de Cros Individual i per Clubs, organitzat pel Club Atletisme Canovelles i l\’Ajuntament de la Ciutat. *Ayad Lamdassem *(A Piélagos) i *Rosa Maria Morató *(VTIM) s\’han proclamat campions autonòmics en una esplèndida matinal atlètica, i amb un magnífic circuit que es caracteritzava par la seva duresa. També s’ha de destacar l’alta participació a les categories de promoció i la presència de totes les figures catalanes del moment.| *Amb aquesta victòria, Rosa Maria Morató *(VTIM) aconsegueix el seu quart títol autonòmic de cros, *Ja**cqueline Martín *(FCB) s’ha classificat en segona posició, i l’anterior campiona, *Judit Pla* (FCB) ha quedat tercera. En homes, *Ayad Lamdassem *(A Piélagos) aconsegueix el seu primer títol trencant la ratxa de victòries de *Carles Castillejo **(Adidas) **que ha entrat segon, i el bronze ha estat per José Ríos* (CA Manresa). Els títol de clubs ha estat pel *Futbol Club Barcelona* tant en la categoria masculina com en la femenina. Al pòdium per equips l’han acompanyat l’*ISS-L’Hospitalet *i el *CA Manresa*, en dones, i el *CA Manresa *i el* CA Montornès* en homes.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.