Pau Zamora i Mireia Santesmases guanyen la duatló de muntanya de l\’Ametlla del Vallès

0
472

El dia es llevava assolellat i fred a l\’Ametlla del Vallès on hi havia més de 200 atletes disposats a aforntar aquesta vuitena edició del duatló de muntanya i la quarta prova del circuit MASSI DUATHLON CHALLENGE XC.
El primer tram de córrer era com en altres edicions amb una pujada molt important al principi i una baixada llarga fins a meta per tal d\’arribar a agafar la btt. Joan Freixa (Inverse Ditec Vilanova) arribava primer a la transició i agafava la btt amb un petit avantatge sobre els seus perseguidors. Pau Zamora marcava el segon millor temps en aquest tram a 1\’ del primer i Josep Barrufet el tercer millor temps.| Les coses canviarien amb el tram amb btt i aquesta part marcaria el desenllaç final de la prova ja que és dels més durs del circuit de duatlons amb unes zones de corriols molt divertides al principi i una pujada llarga fins a Puiggraciós al tram del mig. Els últims quilòmetres són de baixada fins a meta però no val relaxar-se ja que queda sempre l\’últim tram a peu de 3\’5km. Pau Zamora (BB Triatló l\’Ametlla del Vallès) agafava la btt en segona posició i amb moltes ganes de remuntar posicions com ja ha fet en curses anteriors. I altre vegada la sort l\’acompanyava i marcava un parcial molt bo amb 1h02\’ els 22km de btt mostrant-se molt superior a la resta de perseguidors, fet que el duria a guanyar el segon duatló del circuit. Joan Freixa arribava 6\’ més tard que en Pau i completava el podi Ferran Ros (BB Triatló l\’Ametlla del Vallès) a més d\’1\’ del segon classificat. En categoria femenina Mireia Santesmases (CN Reus Ploms) tornava a vèncer tot i arribar segona en el primer tram a peu on es veia superada per Judit Casas (CN Reus Ploms). Al tram amb btt Mireia feia valdre la seva superioritat i arribava ja primera a la última transició on els resultats ja no variarien i la segona classificada, Judit Casas arribava a menys de 2\’ de la primera. Dolors Serral (CTSJ Abadesses) completava el podi arribant a 4\’ després de la Casas. Per clubs s\’imposava el local BB Triatló l\’Ametlla del Vallès gràcies a la bona actuació de Pau Zamora, Ferran Ros i Adam Armengol. Amb categoria cadet va vèncer Pablo Lopez del CN Rubí amb un temps de 2h08\’. Marc Casals del CN Reus Ploms va vèncer amb categoria júnior i va quedar en 24ena posició a la general. La seva regularitat i bona actuació a les quatre proves del circuit li han permés aconseguir una molt bona tercera posició en el campionat tot i ser un corredor de categoria júnior. Carlos Portilla del CN Reus Ploms guanyava amb categoria sub 23, Carles Macias (Club Triatló Granollers) en Veterans 1 i Antonio Godoy (Club Triatló Sabadell) amb Veterans 2.
Resultats.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.