CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT EN PISTA COBERTA

0
428

Aquest diumenge, 8 de febrer, s\’ha celebrat el 33è Campionat de Catalunya Absolut en Pista Coberta a Vilafranca del Penedès. S\’han pogut viure uns bons autonòmics amb un gran nivell de marques i tres rècords dels campionats. Miguel Quesada (JAS), a la semifinal dels 800 metres ha marcat un temps de 1\’49”19 que representen un nou rècords dels campionats, guanyant la final amb 1\’57”89. Eloi Rovira (FCB) també ha batut el rècord dels campionats de llançament de pes amb un registre de 17,59 metres. A la combinada de l\’heptatló masculí Agustí Félix (FCB) ha aconseguit una puntuació de 5.734 punts que també signifiquen una nova plusmarca dels campionats.| També cal destacar la participació de Jackson Quiñónez (FCB) que s\’ha proclamat campió autonòmic de salt d\’alçada amb una marca de 2,12 m. En triple salt, Robert Díez (FCB) ha vençut amb un salt de 16.02 m, que signifiquen la millor marca espanyola de l\’any. Als 400 metres, Marc Orozco (FCB) ha marcat 48”32 i Pau Fradera 48”86. Als 200 metres, Edgar Pérez (AAC) ha fet 22”03 a les semifinals, imposant-se a la final amb 22”08. A la prova de l\’heptatlò, Albert Álvarez (CA Manresa) s\’ha situat en segona posició, però aconsegueix el títol en la categoria promesa amb un nou rècord del campionats amb 5.280 punts. En dones destaca Cristina Bàrcena (FCB) que ha aconseguit la victòria als 60 m tanques amb 8”59 i en salt de llargada amb 5,80 metres. Laia Forcadell (ISS-L\’H) ha vençut als 200 metres amb una marca de 25”01. Als 400 metres, Andrea Díez (FCB) ha marcat 56”68, i en salt amb perxa, Anna Pinero (FCB) ha fet un millor salt de 4,00 metres. Per últim, cal destacar la victòria d\’Irache Quintanal (FCB) amb una marca de 14,91 metres, aconseguint el tretzè títol absolut en llançament de pes.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.