ESTRELLA DAMM SERÀ LA CERVESA DE BARCELONA 2010

0
417

Pere Alcober, Enric Crous i José María Odriozola firmen el compromís a la històrica seu de l’Antiga Fàbrica
Avui s’ha celebrat l’acte de signatura de l’acord que lliga a Estrella Damm amb el Campeonat d’Europa d’Atletisme de Barcelona 2010. L’acte ha tingut lloc a la seu del Grup Damm a l’Antiga Fàbrica del carrer Rosselló, i ha comptat amb la presència dels presidents del Comitè Organitzador de Barcelona 2010, José María Odriozola, i del Comitè Executiu, Pere Alcober, i del director general de la companyia, Enric Crous. Amb aquest acord, la cervesa de Barcelona es converteix en el primer patrocinador local de Barcelona 2010.| Enric Crous, que ha confessat la seva vocació maratoniana, s\’ha mostrat molt satisfet per col•laborar amb Barcelona 2010. Estrella Damm ja va formar part en el seu moment del banc de patrocinadors de la Copa del món de futbol del 82 i dels Jocs Olímpics de Barcelona. Odriozola i Alcober han manifestat així mateix la seva satisfacció per la signatura d\’aquest primer acord, que, en paraules de Alcober, “reafirma aquesta forma de fer de Barcelona en la qual es barregen la iniciativa privada i el sector públic”. Per al director general d\’Estrella Damm, “Barcelona 2010 és un objectiu prioritari i no es veurà afectat per la situació econòmica que travessem”. Crous ha confirmat que l\’esdeveniment és molt important per a ells “perquè és esport, perquè és Barcelona i perquè és un campionat molt rellevant”. Odriozola, en la mateixa línia, ha manifestat que el campionat serà una magnífica oportunitat per als atletes espanyols i catalans, que podran competir a casa. El president del comitè organitzador ha xifrat les expectatives de medalles de l\’equip espanyol en 15, el nombre aconseguit en Munich en 2002. El Campeonat, que es celebra cada quatre anys, tindrà per primer cop seu a Espanya i es disputarà entre el 26 de juliol i l’1 d’agost de 2010 a l’Estadi Olímpic Lluís Companys. Més de 1.400 atletes dels 50 països d’Europa participaran a les 47 proves del programa olímpic. A l’última edició, que va tenir lloc a Goteborg l’any 2006, hi va haver una assistència de 270.000 persones i una audiència de més de 340 milions d’espectadors. A Goteborg, l’equip español fou un dels més destacats a l’aconseguir un total d’11 medalles.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.