Revista maraton Nº 284

0
480

1) Raïms i sabatilles per acomiadar l’any. Especial Curses de Sant Silvestre de Casa Nostra i d’arreu del món. 2) Els protagonistes de la marató: Balanç de l’any passat en la prova reina de l’atletisme. 3) L’actualitat a Casa Nostra: comentaris de les mitges de Tarragona, Terrassa, Mataró i d’altres proves populars a Catalunya. Calendari de les pròximes proves amb 30 propostes pel mes de març. Comentaris especials de: Cros Internacional de Granollers. Marató de Barcelona: més enllà dels 10.000 participants. Entrevista a Alexandra Panayotou que va disputar una peculiar cursa contra un cavall, i com sempre els imprescindible: Flaixos internacionals d’atletisme. Si encara no sou subscriptors i n’esteu interessat podeu demanar la butlleta de subscripció per e-mail a: revistamarathon@yahoo.es. o a la pàgina web revistamarathon.com.! Aquest any la subscripció, a més a més de la revista inclou d’obsequi la ‘bandolera del fondista’; que tant val per a caminar com per a entrenar, s’adapta al pit i no molesta el moviment de les cames ni dels braços… Quan surtis a rodar o a caminar podràs portar a sobre el mòbil o l’MP3, les claus i el DNI… (Marathon no es ven als quioscos, només es distribueix per subscripció).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.