LA MARATÓ DE BARCELONA S’ APROPA ALS CIUTADANS

0
2152

Amb la finalitat d’aproximar la Marató de Barcelona als ciutadans, l’organització ha preparat un seguit d’activitats per a totes les persones que vulguin sumar- se a la gran festa de la Marató. Gràcies a la col·laboració de nombroses entitats culturals, gastronòmiques i musicals, mentre els corredors recorren la ciutat els acompanyants i familiars dels atletes, així com tots els ciutadans que vulguin recolzar la cursa, podran gaudir d’aquesta gran festa ciutadana.| Al llarg del traçat de la Marató, s’instal·laran els diversos grups d’animació que oferiran des de concerts musicals, batukades o colles de bastoners, a cargolades i xocolatades populars. Els horaris d’aquestes activitats, així com la localització de cadascun d’aquest actes, els podeu consultar a la web de la Marató de Barcelona www.maratobarcelona.es . D’altra banda, ja està tot preparat per obrir les portes de la Marató Expo, la gran fira del corredor. El Palau nº 6 de Fira de Barcelona, acollirà els propers dies 27 i 28 de febrer nombrosos estands relacionats amb el món de l’atletisme. Marques esportives oferiran les novetats en roba esportiva i calçat, es podrà consultar tota la informació relativa a les maratons més importants d’Europa i també podran participar en el cicle de conferències que s’hi durà a terme. L’entrada és gratuïta i el recinte estarà obert de 10h del matí a 19.30h de la tarda.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.