LA MARATÓ DE BARCELONA S’ APROPA ALS CIUTADANS

0
2642

Amb la finalitat d’aproximar la Marató de Barcelona als ciutadans, l’organització ha preparat un seguit d’activitats per a totes les persones que vulguin sumar- se a la gran festa de la Marató. Gràcies a la col·laboració de nombroses entitats culturals, gastronòmiques i musicals, mentre els corredors recorren la ciutat els acompanyants i familiars dels atletes, així com tots els ciutadans que vulguin recolzar la cursa, podran gaudir d’aquesta gran festa ciutadana.| Al llarg del traçat de la Marató, s’instal·laran els diversos grups d’animació que oferiran des de concerts musicals, batukades o colles de bastoners, a cargolades i xocolatades populars. Els horaris d’aquestes activitats, així com la localització de cadascun d’aquest actes, els podeu consultar a la web de la Marató de Barcelona www.maratobarcelona.es . D’altra banda, ja està tot preparat per obrir les portes de la Marató Expo, la gran fira del corredor. El Palau nº 6 de Fira de Barcelona, acollirà els propers dies 27 i 28 de febrer nombrosos estands relacionats amb el món de l’atletisme. Marques esportives oferiran les novetats en roba esportiva i calçat, es podrà consultar tota la informació relativa a les maratons més importants d’Europa i també podran participar en el cicle de conferències que s’hi durà a terme. L’entrada és gratuïta i el recinte estarà obert de 10h del matí a 19.30h de la tarda.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.