La secció d’Atletisme de la U.E. de Sants ja està en marxa!

0
494

Continuant amb la seva tasca de foment i desenvolupament de l’esport, la U.E. de Sants posa en marxa la seva secció d’atletisme en la seva vesant més lúdica i popular. Amb la il·lusió de qui comença alguna cosa important, els primers esforçats de la ruta van lluir els colors blanc i verd al llarg dels deu quilòmetres de la cursa senior i dels 1.650 metres de la milla infantil del Barri de Sant Antoni. Ja tenim les samarretes noves a disposició de tothom qui vulgui córrer amb els colors del Sants i estem treballant en la confecció del programa d’activitats, calendari d’entrenaments, patrocinadors, etc.| Ja sabeu, si voleu informació sobre els primers passos de la secció d’atletisme popular del Sants, no dubteu en posar-vos en contacte amb el club, trucant al telèfon de la seu social (93 431 64 08) o mitjançant la direcció de correu electrònic info@uesants.cat.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.