LA CURSA DE L’OLI DE BORGES I “LA MITJA” DE GRANOLLERS

0
389

Una vegada més els corredors dels 100 x100 fondistes de Tàrrega han participat aquest passat cap de setmana en dues de les curses més emblemàtiques del territori català. La capital de les garrigues, reconeguda arreu per la gran qualitat del seu oli, va acollir el diumenge dia 1 de febrer la VI edició de la cursa de l’Oli, que s’enmarca també dins de la seva Fira. La cursa transcorre enmig de camps d’oliveres i compta amb un recorregut de 10.330 metres. | Enguany peró la duresa de la proba va ser incrementada gracies a la pluja caiguda el dia anterior i també minuts abans de la sortida que van convertir el recorregut en un camp impracticable ple de fang i tolls. Aquest fet va fer que el temps emprat pels atletes en completar la proba tingues un increment aproximat d’entre 1 i 2 minuts respecte a altres edicions. Tot i així els corredors locals van fer un bon paper sent els més ràpids del nostre club Francesc Pont, amb 39 minuts i 3 segons, seguit de Marc Roselló amb 39 minuts i 13 segons i Dani Cambero amb 39 minuts i 35 segons. Cal destacar la gran participació targarina amb més d’una vintena de 100×100 fondistes de Tàrrega, que es complementava amb un bon nombre de targarins i targarines que vam poder veure quan es diposaven a pendre part de la sortida. El guanyador masculi de la proba va ser Ivan Espilez (club Hinaco Monzon) amb un temps de 33:37 i la femenina va ser Mireia Sosa amb 40:16. D’altra banda la ciutat de Granollers celebrava una de la mitjes maratons més importants de l’estat espanyol, “La Mitja”. Aquesta cursa està catalogada com una de les millors en la seva distància i en cada edició compta amb la flor i nata de l’atletisme mundial. En la passada edició el seu guanyador, l’olimpic Samuel Wanjiru va ser l’únic home capaç de correr en menys d’una hora la distància en el nostre país. En l’edició plujosa d’aquest 2009 Samuel Wanjiru va tornar a guanyar deixant el crono en 1 h 01 minuts i 13 segons, en dones es va imposar l’olimpica Marta Dominguez amb un temps d´1h 10 minuts i 54 segons. Els nostres representants targarins van fer una cursa esplèndida aturant el crono una vegada més amb una marca fantàstica: Jordi Cos va correr en 1h 18:09 seguit de Mario Badia en 1h:18:40. L’enohorabona a tots!!!! Les properes curses a les que asistirem seran: la Mitja Marató de Barcelona (08 de febrer), Cursa Popular de Puigverd de Lleida (15 de febrer), Mitja Marató i 10 km ciutat de Balaguer (22 de febrer), Marató de Sevilla (22 de febrer), i Marató de Barcelona (1 de març) Més informació a http://www.ca100x100.com

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.