ELS EQUIPS ABSOLUTS MASCULÍ I FEMENÍ D’ISS – L’Hospitalet CAMPIONS DE CATALUNYA DE CROS CURT A VIC.

0
2623

Abdelkabir Zaroual tercer classificat al Campionat de Catalunya Júnior.
Avui diumenge ha tingut lloc la disputa del Campionat de Catalunya de Cros Curt que va estar suspès la setmana passada degut a les terribles condicions atmosfèriques que va patir Catalunya, canviant la seu original de Rubí per Vic i compartint cartell amb el Campionat de Catalunya Júnior de Cros i la 34 edició del “Cros Ciutat de Vic”.| En un circuit molt enfangat degut a les fortes pluges del cap de setmana ISS – L’Hospitalet ha assolit per primer cop a la seva història els títols catalans de Cros Curt tant en categoria masculina com en categoria femenina. Pel que fa a les noies l’equip que ha puntuat ha estat compost per Lídia Rodríguez, Miriam Ortiz, Marta Galimany i Iolanda Soler. Entre els nois han destacat Mostapha Benlismane, Oriol Cascalló, Alex Almeida i Antonio Cruz. Pel que fa al Campionat de Catalunya Júnior que es disputava conjuntament cal destacar el tercer lloc aconseguit per Abdelkabir Zaroual malgrat estar recuperant-se d’una forta grip que l’ha mantingut apartat dels entrenaments durant gairebé una setmana. Pel que al “34è. Cros Ciutat de Vic” tres atletes d’ISS – L’Hospitalet van aconseguir pujar al pòdium, Judit Pérez i Adriana Muñoz van quedar primera i segona a la prova infantil mentre Núria Víudez va estar tercera en categoria benjamí.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.