XIII CURSA DE MUNTANYA LA VALL DEL CONGOST

0
514

Aprofitant la privilegiada situació dels municipis d’Aiguafreda, el Figaró, Sant Martí de Centelles i Tagamanent enmig de la vall del riu Congost, formada pels Cingles del Bertí a un costat i el turó del Tagamanent a l’altre, ja dins el Parc Natural del Montseny, us proposem novament un recorregut pels corriols i camins d’aquests indrets envoltats de pins i alzines, lluny de l’asfalt i els cotxes habituals en moltes proves.| O sigui, que si no et fa por corre amb neu, amb fang, travessar rius, anar per corriols amb bardisses, etc…, ja saps on has de venir a corre. A més a més, amb l’esforç que requereix Superar els 1.300 metres de desnivell positiu a la mitja marató i 2.700 de desnivell positiu a la marató, entre les comarques d’Osona i el Vallès oriental. (Distància homologada pel Grup d’Atletes del Congost, G.A.C) Cursa de la Vall del Congost (Marató), segona cursa puntuable per la nova LLiga Catalana de Curses de Muntanya

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.