MILLOR MARCA NACIONAL DE L’ANY PER LAIA FORCADELL, D’ISS – L’Hospitalet, EN 400 METRES LLISOS AL CONTROL DISPUTAT A VILAFRANCA.

0
407

L’olímpica d’ISS – L’Hospitalet, Laia Forcadell, demostra trobar-se cada dia en millor estat de forma i ahir dissabte al Control realitzat al “Pavelló Firal del Vi” de Vilafranca del Penedès va aconseguir la millor marca espanyola de l’any a la prova de 400 metres llisos amb un registre de 55”90, malgrat que el registre es troba lluny de les seves millors prestacions l’objectiu de la tortosina es recuperar el títol de Campiona d’Espanya de la distància que va assolir al 2006; a la mateixa prova la seva companya d’entrenaments i actual Campiona d’Espanya Promesa de 200 metres llisos, Oyidiya Oji, va realitzar la tercera marca espanyola de l’any (i millor promesa) amb 56”94. Altres actuacions destacades van estar els registres assolits per José Javier Ortega que a la prova de llançament del pes va aconseguir passar per primer cop del 16 metres (concretament 16m02) millorant el seu rècord promesa d’ISS – L’Hospitalet, els 8”03 d’una cada cop més recuperada Maria Aznar en 60 metres llisos i els 5m39 de la Campiona d’Espanya Juvenil Ester Garcia en salt de llargada.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.