Esgotades les inscripcions per Internet a la Mitja de Montornès

0
530

S\’ha arribat als 2700 inscrits en 10 dies i encara hi ha inscripcions disponibles als punts de venda presencials . Quan només han passat deu dies des de l\’apertura d\’inscripcions a la 16ª Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca, ja s\’han esgotat totes les inscripcions que l\’organització havia posat a la venda per Internet, a la pàgina de Runner\’s.| Les primeres en esgotar-se, en només 5 dies, varen ser les inscripcions pels IV 5km. Montornès i pocs dies desprès ho han fet les inscripcions de la Mitja, marcant una nova fita històrica ja que és l\’any que millor ritme porten les inscripcions a les curses, ja que s\’han realitzat 2700 en només 10 dies. De seguir el ritme actual, l\’organització preveu que durant la propera setmana s\’esgotin les poc més de 300 inscripcions que encara queden als tres punts de venda presencial (Domingo Catalan, a Barcelona, L\’Aire Esports, a Granollers i Electrodomèstics Je-Ma, a Montornès). L\’organització està negociant amb els patrocinadors per mirar d\’ampliar inscripcions, donada la gran demanda i la magnífica resposta rebuda. Recordar que tots els inscrits rebran com a obsequis un lot de productes de Henkel i la resta d\’empreses col·laboradores i una samarreta de teixit tècnic. Així, a dos mesos de la celebració de la 16a. Mitja, l\’organització es centrarà ara en assegurar-se que els 3000 atletes rebin els millors serveis i en preparar les novetats d\’aquesta edició com seran les jornades d\’entrenament guiats i les xerrades de salut i esport. La cursa, que per tercer any és inclosa dins la Challenge de la Diputació de Barcelona, te prevista la presentació oficial pel proper 18 de març, data en la que l\’organització preveu tenir confirmats els noms dels atletes destacats que participaran en aquesta edició de la Mitja. Per altra banda, encara queden inscripcions per la II Mini Solidària de Montornès, que tindrà lloc el dissabte 28 a la tarda al centre de Montornès del Vallès. Les inscripcions són a la venda per tres euros i es poden adquirir només presencialment als mateixos punts que la Mitja i a Lliberia Nati de La Roca, Ràpid la Quintana de Montmeló i el Pavelló d\’Esports de Vilanova. La totalitat de la recaptació de la Mini Solidària serà destinada a l\’adquisició de material per l\’àrea de pediatria de l\’Hospital de Granollers. Més informació a www.mitjamontornes.com i a mitja@atletismemontornes.es

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.