Últims dies per inscriure’s a l’ASICS Mitja Marató Barcelona. 8 febrer.

0
312

Totes aquelles persones que encara vulguin participar a la prova de 21, 097 quilòmetres, que tindrà lloc el diumenge 8 de febrer a les 9.00 hores, cal que es donin pressa, doncs aquest cap de setmana és la darrera oportunitat per tramitar les inscripcions, Les inscripcions en la modalitat presencial ja estan tancades. Per altra banda, la modalitat online estarà activa fins el dimarts 3 de febrer a les 20 hores. No obstant, cal tenir en compte que les inscripcions podrien tancar abans d’hora, ja que el límit de participació fixat per l’organització, per motius de seguretat dels corredors i de qualitat de la prova, és de 4.500 persones. Fins al moment, hi ha més de 4.300 persones inscrites, més de doble que els registrats l’any passat per aquestes mateixes dates, de manera que si es continua amb aquest mateix ritme (una mitjana de 130 inscrits al dia), molt probablement s’arribi ràpidament al llindar fixat.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.