MITJA MARATÓ DE GRANOLLERS

0
406

24a Mitja Marató de Granollers 1/2El proper diumenge 1 de febrer es disputarà la vint-i-tres edició de la Mitja Marató de Granollers. La cursa començarà a les 10\’30 hores amb sortida al carrer Esteve Tarrades i arribada al carrer Francesc Macià de Granollers. Aquesta cursa està integrada dintre del calendari de la 3a Challenge de Mitges Maratons Gran Premi Diputació de Barcelona. Un any més, La Mitja de Granollers comptarà amb una participació molt important, destacant la presència del Campió Olímpic de Marató, Samuel Wanjiru (Ken) que també és el guanyador d\’aquesta cursa a l\’edició anterior. També cal destacar la participació de Marta Domínguez (Nike), així com la dels catalans José Ríos (CA Manresa) i Rosa Morató (VTiM), entre d\’altres. La temporada passada, la Mitja de Granollers ha encapçalat la classificació de mitges maratons realitzades a Espanya, que elabora anualment la Real Federación Española de Atletismo.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.