LA MARATÓ PRESENTA LES NOVETATS

0
475

La Marató de Barcelona torna farcida de notícies. Aquest matí, el Museu Olímpic ha acollit la segona roda de premsa d’aquest esdeveniment esportiu. L’organització ha desvetllat als assistents algunes de les novetats que quedaven per concretar, com el recorregut exacte de la cursa. Pere Alcober (Delegat d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona), ha presentat l’acte i ha aprofitat per avançar que la xifra dels 8.000 inscrits ja s’ha superat. La Marató 2009 presenta moltes millores respecte edicions anteriors, i amb paraules del mateix Pere Alcober “ La Marató 2009 és més gran, de més qualitat i amb més bon servei. Volem arribar a tos els racons de Barcelona”.| A continuació, Agustín Riviere (Director de RPM Racing), ha presentat les animacions que es duran a terme al llarg de la carrera. Un dels objectius fixats per l’organització de la Marató, és incrementar la participació ciutadana. Així, s’ha passat dels 12 punts d’animació que hi havia en l’edició del 2008, als 25 actuals. Riviere ha destacat “ Hem augmentat considerablement el número d’animacions respecte l’any passat, i probablement continuarem creixent fins arribar a les 30 animacions.” Finalment, Bep Solé (Director Esportiu), ha explicat els canvis realitzats al circuit d’aquest any. Una de les novetats més importants són els canvis i incorporacions en el recorregut de la Marató, unes modificacions que han millorat substancialment l’anterior traçat. El circuit serà més ràpid gràcies a una major linealitat, menys revolts i girs tancats, una altimetria suau i progressiva, aconseguint que el recorregut sigui millorable pel maratonià. Segons Bep Solé “Aquests canvis hauran d’ajudar a què les marques siguin millors”.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.