Corredors.cat organitza, amb la col•laboració de la mitja de Granollers, una taula rodona sobre el tema

0
318

Els components de la taula seran la Maria José Pueyo, l\’Alexandra Panayotou i l\’Arcadi Alibes. La Maria José es l\’actual campiona espanyola femenina de Marató, va ser maratoniana olímpica a Pekin2008 i te un palmarès impressionant. L\’Alexandra es ultrafondista i te el record femení de la Matagalls-Montserrat, que ha guanyat les tres darreres edicions. Ara està preparant un gran repte, fer el recorregut de la primera marató que es va fer al país, a Palafrugell, després anar corrent fins a Barcelona i arribar just a temps per prendre la sortida a la marató de BCN. dissabte, 31 / gener / 2009 Hora: 18:30 – 20:30 Lloc: a la sala d’actes del Museu de Granollers Adreça: carrer Anselm Clavé 40 Ciutat/Poble: Granollers, Spain

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.