Corredors.cat organitza, amb la col•laboració de la mitja de Granollers, una taula rodona sobre el tema

0
492

Els components de la taula seran la Maria José Pueyo, l\’Alexandra Panayotou i l\’Arcadi Alibes. La Maria José es l\’actual campiona espanyola femenina de Marató, va ser maratoniana olímpica a Pekin2008 i te un palmarès impressionant. L\’Alexandra es ultrafondista i te el record femení de la Matagalls-Montserrat, que ha guanyat les tres darreres edicions. Ara està preparant un gran repte, fer el recorregut de la primera marató que es va fer al país, a Palafrugell, després anar corrent fins a Barcelona i arribar just a temps per prendre la sortida a la marató de BCN. dissabte, 31 / gener / 2009 Hora: 18:30 – 20:30 Lloc: a la sala d’actes del Museu de Granollers Adreça: carrer Anselm Clavé 40 Ciutat/Poble: Granollers, Spain

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.