Presentació de les novetats de la Marató de Barcelona 2009

0
423

El delegat d’Esports, Pere Alcober, presidirà l’acte de presentació de la Marató de Barcelona, la cursa de fons que ja compta amb més de 7.800 inscrits, quan encara queda més d’un mes per la seva celebració L’acte de presentació, que tindrà lloc a les 12 hores al Museu Olímpic i de l’Esport (Avinguda de l’Estadi, 60), estarà presidit pel delegat d’esports, Pere Alcober, acompanyat de Joan Porcar, conseller-delegat d’RPM, i de Bep Solé, director tècnic de la cursa. Durant la presentació es donaran a conèixer les últimes actualitzacions sobre l’organització d’aquesta prova de 42, 195 quilòmetres, com per exemple les millores en el circuit, o els nous mecanismes per optimitzar l’assistència sanitària, entre d’altres.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.