Ultra-trail Serra de Tramuntana a Mallorca

0
588

El primer de maig de 2009 es celebrarà el Ultra-trail Serra de Tramuntana a Mallorca. El ultra trail travessa tota la serralada de l’illa, anant varies vegades del nivell del mar a dalt de les muntanyes, travessa pobles de muntanya com Estellencs, Banyalbufar, Valldemossa, Deià i Sòller i llocs emblemàtics com La Volta del General, el Camí de s\’Arxiduc o el Barranc de Biniaraix, tot seguint la ruta de la pedra en sec. La distància és de 102 km amb 4220 m de desnivell positiu acumulat. El preu és de 30 euros i el temps màxim de 24 hores. La inscripció és on-line i limitada a 50 participants. |Es pot trobar més informació a la pàgina web de la prova a http://ropits.com/serra/serra2009.htm o a l\’adreça d\’e-mail serra2009 @ ropits.com

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.