Ultra-trail Serra de Tramuntana a Mallorca

0
371

El primer de maig de 2009 es celebrarà el Ultra-trail Serra de Tramuntana a Mallorca. El ultra trail travessa tota la serralada de l’illa, anant varies vegades del nivell del mar a dalt de les muntanyes, travessa pobles de muntanya com Estellencs, Banyalbufar, Valldemossa, Deià i Sòller i llocs emblemàtics com La Volta del General, el Camí de s\’Arxiduc o el Barranc de Biniaraix, tot seguint la ruta de la pedra en sec. La distància és de 102 km amb 4220 m de desnivell positiu acumulat. El preu és de 30 euros i el temps màxim de 24 hores. La inscripció és on-line i limitada a 50 participants. |Es pot trobar més informació a la pàgina web de la prova a http://ropits.com/serra/serra2009.htm o a l\’adreça d\’e-mail serra2009 @ ropits.com

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.