LA MITJA DE MONTORNÈS ARRIBA ALS 800 INSCRITS EN 3 DIES.

0
505

El darrer cap de setmana de març tornen les curses populars a Montornès del Vallès.
El diumenge día 29 de març a les 10:00 hores tindrà lloc la 16ª Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca, amb sortida al costat del Pavelló d\’Esports de Montornès (Av.del Gran Vial, núm.3) amb un màxim d\’inscripcions de 2200 atletes. Aquesta prova és dins la 3ª Challenge de Mitjes Maratons de la Diputació de Barcelona.| També el mateix diumenge, amb sortida prevista a les 10:15 hores des del mateix punt que la Mitja, es faran els IV 5km. de Montornès, amb recorregut urbà pels carrers de Montornès del Vallès i amb els mateixos preus i obsequis que la Mitja. El màxim previst d\’inscripcions per aquesta edició és de 800 atletes. El dissabte dia 28 de març a la tarda, tindrà lloc la Mini Marató Solidària, cursa per a nens i nenes, amb recaptació destinada l\’àrea de pediatría de l\’Hospital de Granollers. La sortida de la primera cursa és prevista a les 17:00 hores al centre de Montornès, al costat de la Plaça Picasso. Les inscripcions màximes previstes per la Mini són 400 i es troben als punts de venda presencial al preu de tres euros. Les inscripcions de la Mitja resten obertes online des del dia 20 de gener a la pàgina de Runner\’s (www.runners.es) i es tancaran el divendres abans de la cursa o quan s\’arribin als atletes màxims previstos. Els preus no han pujat respecte de l\’edició del 2008: 16 euros és el preu base per les dues curses. El ritme d\’inscripcions ha superat les previsions més optimistes dels organitzadors i, quan només es porten 3 dies d\’inscripcions ja s\’ha arribat als 800 atletes dels 3000 previstos com a màxim entre les dues curses. De continuar aquest ritme, es tancaran inscripcions en un temps rècord, superant fins i tot l\’edició passada, en que es van tancar inscripcions cinc setmanes abans de la cursa. Com sempre, tots els participants rebran, per gentilesa de Henkel i la resta de col·laboradors, el lot d\’obsequis i la samarreta de teixit tècnic al retornar el xip. Recordem que els xips propis no són vàlids per realitzar aquesta cursa i que els atletes, a més de poder conèixer el seu temps real de cursa, disposen de control de pas intermig de xip a la Roca del Vallès. Aquest any, l\’organització ha previst noves activitats relacionades amb l\’esport, com seran jornades d\’entrenament guiades, per aquells que vulguin preparar la Mitja, i xerrades de salut i esport en col·laboració amb l\’Observatori per la Salut Carles Vallbona i la Fundació Hospital Asil de Granollers. Un cop més, l\’esport més popular i multitudinari arriba a Montornès de la ma del Club Atletisme Montornès, principal organitzador dels events, i dels patrocinadors , Clubs i Ajuntaments que col·laboren en l\’organització d\’aquesta 16ª edició de la Mitja i els actes relacionats. La Mitja Marató de Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca, és organitzada pel Club Atletisme Montornès, en col·laboració dels Ajuntaments de Montornès del Vallès, Montmeló, Vilanova del Vallès, La Roca del Vallès, el Club de Bàsquet Montmeló i l\’ass. Elskekorrenmolt de La Roca del Vallès i patrocinada per Henkel, Coca-Cola, Circuit de Catalunya i Diputació de Barcelona.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.