PowerBar estarà present a la Marató Expo 2009 de Barcelona

0
576

Situada en el Pavelló 6 de la Fira de Barcelona (Av. Regna María Cristina), just en la zona sortida/meta de la prova, aquesta gran fira de l\’atletisme ha vist augmentada aquest any la superfície d\’exposició, esperant-se a més un important increment de participació, tant nacional com estrangera.| La fira se celebrarà els dies 27 i 28 de febrer. L’any passat centenars de persones van passar per l’stand de PowerBar, l\’èxit sense precedents de participació en aquesta prova va motivar que la Expo rebés una gran quantitat de visitants entre els dos dies. L’staff de http://www.powerbar.com/\”>PowerBar va atendre desenes de consultes sobre els productes, especialment les últimes novetats, el Magnesi líquid, i el PowerGel amb Extra Sodium. És de destacar la gran quantitat de visitants estrangers que van ser atesos, habituats tots ells a consumir Powerbar en els seus països. Segons els organitzadors, s\’espera una participació per sobre dels 10 mil corredors. Això significa una xifra de visitants superior a les 40 mil persones durant el cap de setmana de la Marató Expo. “Aquest any més que mai hem de tenir una fira d\’extraordinària qualitat en els expositors assistents tant a nivell Nacional com Internacional”.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.