Marató de BCN 2009 7800 inscrits

0
447

El delegat d’Esports, Pere Alcober, presidirà l’acte de presentació de la Marató de Barcelona, la cursa de fons que ja compta amb més de 7.800 inscrits, quan encara queda més d’un mes per la seva celebració Aquest dimarts 27 de gener tindrà lloc la presentació de les darreres novetats sobre la Marató de Barcelona, la gran prova de fins que tindrà lloc a la ciutat el proper 1 de març. Durant la presentació es donaran a conèixer les últimes actualitzacions sobre l’organització d’aquesta prova de 42, 195 quilòmetres, com per exemple les millores en el circuit, o els nous mecanismes per optimitzar l’assistència sanitària, entre d’altres.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.