Mitja de Barcelona, 8 febrer: Ja en són més de 2.000.

0
452

L’ASICS Mitja Marató continua creixent. I és que si l’any passat, per aquestes dates, la xifra d’inscripcions fregava els 700 inscrits (i al 2007 només es comptava amb poc més de 200 corredors) ara, en aquest precís moment, s’ha aconseguit reunir a més de dos milers de corredors: 2.128 homes i dones que s’han atrevit a llençar-se a la primera prova de fons de l’any. Cal tenir en compte doncs, i veient a la velocitat en què creix la participació en aquesta cursa, que fàcilment es podria arribar al límit fixat per l’Organització, els 4.500 participants. I si així fos, les inscripcions, que en principi restaran obertes fins al 3 de febrer a les 20.00 hores, podrien tancar abans d’hora. Per aquest motiu, l’organització recomana que totes aquelles persones que desitgin córrer la Mitja barcelonina realitzin el tràmit d’inscripció el més aviat possible, i així evitaran la possibilitat de quedar-se fora. De moment, però, les inscripcions seran online, ja que per tramitar la inscripció en la modalitat presencial cal esperar fins al dimarts 27 de gener.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.