CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS \”B\” EN PISTA COBERTA

0
478

El CA Manresa Masculí i l\’UGE Badalona Femení, ascendeixen a primera categoria
Aquest diumenge s\’ha celebrat el Campionat de Catalunya de Clubs en Pista Coberta a Vilafranca del Penedès en la Categoria B. El CA Manresa, en homes, i l\’UGE Badalona, en dones, han aconseguit el títol català en la segona categoria i per tant es guanyen l\’ascens a la categoria A per a la propera temporada. En homes, el CA Manresa ha obtingut una considerable avantatge sobre els següents classificats, el UA Barberà i El CA Vic que s\’ha classificat en segona i tercera posició respectivament. En dones, la victòria de l\’UGE Badalona ha estat molt ajustada, ja que només ha tret un punt a l\’Aquadiver GEiEG que ha quedat segon, i cinc al Pratenc AA que ha quedat tercer.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.