Ahir diumenge 18 de gener vam dur a terme la VII cursa popular de 1/2 muntanya

0
336

Enguany va guanyar en J.Lluís Marichica en nois amb un temps de 36\’40\’\’ i la Laia Andreu en noies, amb un temps de 46\’07\’\’ Vam tenir una matinal molt bona tan a nivell esportiu com al temps, ja que ens va acompanyar un bon sol que ajudava a passar el fred.
Resultats Oficials.| A 2/4 de 10 es va pendre la sortida de la cursa amb un ritme molt ràpid entre els primers per endur-se el premi especial Loreto que hi ha al Castell de St. Andreu, a uns 3 kms de la sortida. Enguany aquest premi també se\’l va endur en Marichica en homes i Laia Andreu en dones. A prop de 3/4 de 10 es va donar l\’espectacular sortida a la cursa de Canicros, en la que aquest any va arribar primer en Toni Ferré amb el seu gos Chocolate, amb un temps de 45\’32\’\’ A l\’arribada els esperava la xocolata calenta amb coca i el sorteig de productes diversos del Moianès, com un pernil cedit per Bernat de Rubió i un dinar al Restaurant Les voltes de sant Sebastià. En general la cursa va anar molt bé tot i algunes caigudes pel glaç i el fang del circuit, sense cap conseqüència greu

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.