Ahir diumenge 18 de gener vam dur a terme la VII cursa popular de 1/2 muntanya

0
430

Enguany va guanyar en J.Lluís Marichica en nois amb un temps de 36\’40\’\’ i la Laia Andreu en noies, amb un temps de 46\’07\’\’ Vam tenir una matinal molt bona tan a nivell esportiu com al temps, ja que ens va acompanyar un bon sol que ajudava a passar el fred.
Resultats Oficials.| A 2/4 de 10 es va pendre la sortida de la cursa amb un ritme molt ràpid entre els primers per endur-se el premi especial Loreto que hi ha al Castell de St. Andreu, a uns 3 kms de la sortida. Enguany aquest premi també se\’l va endur en Marichica en homes i Laia Andreu en dones. A prop de 3/4 de 10 es va donar l\’espectacular sortida a la cursa de Canicros, en la que aquest any va arribar primer en Toni Ferré amb el seu gos Chocolate, amb un temps de 45\’32\’\’ A l\’arribada els esperava la xocolata calenta amb coca i el sorteig de productes diversos del Moianès, com un pernil cedit per Bernat de Rubió i un dinar al Restaurant Les voltes de sant Sebastià. En general la cursa va anar molt bé tot i algunes caigudes pel glaç i el fang del circuit, sense cap conseqüència greu

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.