ABDELKABIR ZAROUAL, D’ISS – L’Hospitalet, GUANYADOR DE LA “X CURSA DE SANT VICENǔ DISPUTADA A MOLLET.

0
316

L’atleta d’ISS – L’Hospitalet Abdelkabir Zaroual ha tornat a demostrar que es troba en un excel·lent estat de forma aquest hivern. Aquest matí a la “X Cursa de Sant Vicenç” organitzada pel nostre equip associat C. A. Mollet ha dominat la prova de forma aclaparadora guanyant la general i per descomptat la seva categoria (Sub’23 i júnior), malgrat pertany a la categoria més jove.| Altre atleta destacat ha estat Oriol Bonet que malgrat competir en una prova que pel seu quilometratge no s’adapta gens a les seves característiques ha estat quart a la general i segon a la seva categoria per darrera de Zaroual.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.