ABDELKABIR ZAROUAL, D’ISS – L’Hospitalet, GUANYADOR DE LA “X CURSA DE SANT VICENǔ DISPUTADA A MOLLET.

0
466

L’atleta d’ISS – L’Hospitalet Abdelkabir Zaroual ha tornat a demostrar que es troba en un excel·lent estat de forma aquest hivern. Aquest matí a la “X Cursa de Sant Vicenç” organitzada pel nostre equip associat C. A. Mollet ha dominat la prova de forma aclaparadora guanyant la general i per descomptat la seva categoria (Sub’23 i júnior), malgrat pertany a la categoria més jove.| Altre atleta destacat ha estat Oriol Bonet que malgrat competir en una prova que pel seu quilometratge no s’adapta gens a les seves característiques ha estat quart a la general i segon a la seva categoria per darrera de Zaroual.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.