El 15 de febrer hi ha la II Cursa Popular Puigverd de Lleida de 10km a les 10h. L\’alternativa a la mitja de Gavà.

0
415

Té un circuit molt maco, no arriba a 2 km d\’asfalt, i la resta és camí de terra. Es dona una volta al poble d\’1 km i es surt cap a un camí que es planer però amb una lleugera pujada fins al km 4,5, desprès puja fort fins al km 6 (100 m de desnivell total) i ja és tot baixada fins a l\’arribada. En acabar hi haurà esmorzar, samarreta tècnica de màniga llarga, sorteig de material esportiu i una paletilla al club més nombrós. El preu d\’inscripció és 10€ a www.atletisme.cat fins el 12-2-09 o quan s\’arribi a 400 inscrits.| També hi haurà cursa infantil de 1.300m no competitiva i gratuïta a les 10:05. Limitada a 150 nens. La novetat d\’aquest any és el I Canicross CoteCan Optima amb el mateix circuit a les 10:25h. Limitada a 50 participants. Més informació a la web de la cursa, on també hi ha opinions dels corredors i fotos de l\’edició anterior.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.